Pyydä tarjous

Suurempi erä?
Puute valikoimassa?

Ostoskori

0,00 €

sis. ALV

Uutuudet

Katso lisää

Aistit ammattikäyttöön -kirja

Aistit ammattikäyttöön -kirja

Tekijät: Hely Tuorila, Kirsti Parkkinen ja Katri Tolonen. Tuotekehitystä, laadunvarmistusta ja aistinvaraista arviointia käsittelevään opetukseen ravitsemis- ja elintarvikealan amk-opinnoissa. Tutustuttaa lukijan elintarvikkeiden aistinvaraisen arvioinnin menetelmiin sekä niiden käyttöön työtilanteissa ja soveltamiseen tuotekehityksessä ja laadunvarmistuksessa. Hyödynnettävissä myös matkailupalvelujen, ruokatuotannon ja salitoimintojen opetuksessa. Kustantaja Sanoma Pro Oy, 2008. ISBN 978-951-0-31938-3.

Hinta: 19,90 €

Tilaustiedot

Tilaan tätä tuotetta
kappaletta.
Takaisin