Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...
Viihtyvyys

Taustamusiikki

Tonecon taustamusiikkiratkaisut mahdollistavat sekä ammattilaisten luomien, että omien soittolistojen soittamisen liiketilassa helposti selainpohjaisella soittimella. Kuukausihintainen palvelu sisältää satoja valmiita Teoston alaisia soittolistoja rajattomalla soittomäärällä. Mahdollisuus myös tekijänoikeusvapaisiin soittolistoihin.Voit yhdistää Tonecon kautta myös kätevästi taustamusiikkipalvelun ja karaoken.  

Selaimen kautta toimiva soitin voidaan yhdistää kaikkiin olemassa oleviin äänentoistojärjestelmiin. Etäohjaus mahdollistaa usean toimipaikan taustamusiikin hallinnoinnin helposti.

Ammattilaisten luomat automaattisesti päivittyvät soittolistat kaikkiin kohteisiin. Voi luoda myös omat soittolistat. Kattava musiikkivideokirjasto soveltuviin kohteisiin.

Markkinoiden laajin suomenkielinen huoltopäivystys 24h vuorokaudessa. Etäohjauksen avulla kaikki ongelmat korjaantuvat kaikkina vuorokauden aikoina.

TUOKSUT TUOVAT MYÖS TUNNELMAA

Tuoksut luovat vahvemman muistijäljen. Tuoksut vahvistavat moniaistista asiakaskokemusta ja sillä voidaan parantaa viihtyvyyttä liiketiloissasi.

Tuoksumarkkinointi on yksi nousevimpia trendejä, kun mietitään liiketilaan viihtyvyyttä ja sitä millainen asiakaskokemus halutaan luoda.

Tuoksumarkkinoinnilla voidaan täydentää myymälä- ja liiketilakokemusta hienovaraisesti. Tuoksut toimivat tärkeänä tekijänä mielikuvien muokkaamisessa ja kokemuksen täydentämisessä.

Tuoksuilla voit korostaa kausituotteita tai ainutlaatuista teemaa.

Tuotteita ei löytynyt.