Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. / Kirjallisuus / Kirjat / Tarjoilukirja

Tarjoilukirja

Tarjoilukirja

27,36 € (ALV0) 30,10 € (ALV 24%)

Jouko Mykkänen, Heikki Ursin ja Restamark Oy, 2006. 4. painos 2011. ISBN: 978-951-9185-45-3. Ensimmäinen suomeksi kirjoitettu perusteos tarjoilusta ja ravintolapalvelusta kahteenkymmeneen vuoteen! Tarjoilukirja johdattaa selkeästi ja helppotajuisesti ravintola-alan perusteisiin ja nykyisiin käytänteisiin. Kirjassa on käytetty runsaasti kuvamateriaalia tukemaan opiskelijoiden ammatillisten perustaitojen oppimista. Tavoitteena on tuottaa asiakkaille mieleenpainuvia palvelu- ja ruokaelämyksiä suomalaisíssa ravintoloissa, sanovat kirjoittajat. Erityisruokien tarjoilua ja ruoanvalmistusta ravintolasalissa koskevat luvut pyrkivät rohkaisemaan sekä opettajia että opiskelijoita omaksumaan ravintola-alan hienoja vivahteita, joita salityöskentelyssä voi toteuttaa.

Määrä