Valittu määrä ylitti varastosaldon

Suojaaminen

Ladataan...
Suojaaminen

Asiakaskohtaamiset tulee järjestää turvallisesti sekä oman henkilökuntasi että asiakkaidesi kannalta. Laita käsidesi esille. Asenna palvelutiskille tyylikäs pleksisuoja. Hanki suojavisiirit henkilökunnallesi. Kiinnitä kestävät turvavälitarrat muistuttamaan asiakkaita pitämään turvalliset etäisyydet toisistaan. Juoma-annostelijan avulla asiakkaasi voivat annostella itse juomansa.

Tilaa käsihuuhde verkkokaupastamme kotiin tai yritykseesi. Käsien desinfiointiaine on laadukasta ja sopii niin kuluttajille kuin ammattikäyttöönkin. Käsidesinfiointiainetta myydään isoissa pulloissa sekä tukkupakkauksissa. Voit myös pyytää tarjouksen. Katso myös pumppu käsidesille sekä muut siivous- ja hygieniatuotteet.

Edulliset ja kotimaiset suojapleksit löytyvät kaupastamme sekä pöytämallina että ripustettavana mallina. Kumpaakin pleksisuojaa on saatavilla kolmea eri kokoa. Myös kasvovisiirit ja pisaravisiirit saat verkkokaupastamme. Visiirit on tarkoitettu ammattikäyttöön. Meiltä saa myös MaRan asiantuntijoiden laatiman ohjeen ravintoloiden turvalliseen avaamiseen, sekä suomeksi että englanniksi.

Tuotteita ei löytynyt.