Pyydä tarjous

Suurempi erä?
Puute valikoimassa?

Ostoskori

0,00 €

sis. ALV

Uutuudet

Katso lisää

Tarjoilukirja

Tarjoilukirja

Jouko Mykkänen, Heikki Ursin ja Restamark Oy, 2006. 4. painos 2011. ISBN: 978-951-9185-45-3. Ensimmäinen suomeksi kirjoitettu perusteos tarjoilusta ja ravintolapalvelusta kahteenkymmeneen vuoteen! Tarjoilukirja johdattaa selkeästi ja helppotajuisesti ravintola-alan perusteisiin ja nykyisiin käytänteisiin. Kirjassa on käytetty runsaasti kuvamateriaalia tukemaan opiskelijoiden ammatillisten perustaitojen oppimista. Tavoitteena on tuottaa asiakkaille mieleenpainuvia palvelu- ja ruokaelämyksiä suomalaisíssa ravintoloissa, sanovat kirjoittajat. Erityisruokien tarjoilua ja ruoanvalmistusta ravintolasalissa koskevat luvut pyrkivät rohkaisemaan sekä opettajia että opiskelijoita omaksumaan ravintola-alan hienoja vivahteita, joita salityöskentelyssä voi toteuttaa.

Hinta: 30,10 €

Tilaustiedot

Tilaan tätä tuotetta
kappaletta.
Takaisin