Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...
Hygienia

Tuotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita ammattilaistuotteita, jotka sopivat myös kotikokeille ja haluamme muistuttaa, että myös kuluttajat voivat tilata verkkokauppamme tuotteita!

Asiakkaiden hygieniatarpeista huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää, sillä se osoittaa, että heidän viihtyvyydestä välitetään. Meiltä löydät korona-ajan hygieniatuotteet, kuten suojapleksi, käsidesi ja suojavisiiri. Tilaa käsihuuhde verkkokaupastamme kotiin tai työpaikalle! Käsien desinfiointiaine sopii niin kuluttajille kuin ammattikäyttöön.

Tiskeille ja kassoille asennettavat pleksisuojat (ripustettava ja pöytämalli) löydät kaupastamme kolmessa eri koossa. Kasvovisiiri eli pisaravisiiri on hyvä suojavaruste henkilökunnalle. Katso myös erikokoiset turvaväli-tarrat.

Toimitilojen puhtaanapito luo viihtyisän ympäristön ja ylläpitää niin asiakkaiden kuin työntekijöiden hyvinvointia. Valikoimastamme löydät laadukkaat pesusienet, mikrokuitupyyhkeet sekä pesukorit palvelualan ammattilaisille.

Hygieniatuotteet ovat miellyttävä lisäetu asiakkaalle hotellissa. Valikoimaamme kuuluvat shampoot, suihkugeelit ja hoitoaineet, jotka tulevat näppärästi pienissä tuubeissa. Voit myös valita isomman Erisan suihkusaippuan ja shampoon annostelulaitteen. Katso myös rahankäsittelyn tuotteet ja hotellitarvikkeet.

 

Tuotteita ei löytynyt.