Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Tuotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita ammattilaistuotteita, jotka sopivat myös kotikokeille ja haluamme muistuttaa, että myös kuluttajat voivat tilata verkkokauppamme tuotteita!

Asiakkaan hygieniatarpeista huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää, sillä se osoittaa, että heidän viihtyvyydestä välitetään. Toimitilojen puhtaanapito luo viihtyisän ympäristön ja ylläpitää niin asiakkaiden kuin työntekijöiden hyvinvointia. Valikoimastamme löydät laadukkaat pesusienet, mikrokuitupyyhkeet sekä pesukorit palvelualanammattilaisille. Meiltä löydät myös korona-ajan hygieniatuotteet kuten suojapleksit, käsidesit ja suojavisiirit. Tiskeille ja kassoille asennettavia pleksisuojia (ripustettava ja pöytämalli) on saatavilla kolmea eri kokoa. Katso myös erikokoiset turvaväli-tarrat.

Myös hygieniatuotteet ovat miellyttävä ja kätevä lisäetu asiakkaalle hotellissa. Valikoimaamme kuuluu shampoot, suihkugeelit ja hoitoaineet, mitkä tulevat näppärästi pienissä tuubeissa, tai voit valita isomman Erisan suihkusaippua ja shampoo annostelulaitteen.

Katso myös rahankäsittelyn tuotteet ja hotellitarvikkeet. Tutustu ja tilaa omasi!

Tuotteita ei löytynyt.