Valittu määrä ylitti varastosaldon

Drinkkitikut ja pillit

Ladataan...

Tuotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita ammattilaistuotteita, jotka sopivat myös kotikokeille ja haluamme muistuttaa, että myös kuluttajat voivat tilata verkkokauppamme tuotteita!

Juomapillit, mehupillit, haitaripillit sekä suorat pillit eri väreissä löydät meidän valikoimastamme. Juomapillit soveltuvat kaikenikäisten juomiin, on tarjoilussa sitten mehua taikka boolia. Valikoimastamme löytyy pillejä tuhannen, viidensadan ja sadan kappaleen paketeissa. Pillejä löytyy tyylikkään mustina, iloisen värikkäinä sekä läpinäkyvinä. Läpinäkyvistä pilleistä voit tehdä esimerkiksi myös himmeleitä, jos pelkkä juomatarkoitukseen käyttö jättää pillejä ylimääräisiksi.

Drinkkitikut koristamaan juomaa ja helpottamaan sekoittamista. Drinkkitikku ilahduttaa asiakasta ja saa juoman melkeinpä maistumaankin paremmalta. Meidän valikoimastamme löydät useat värikkäät ja hauskat drinkkitikut eri tyyleissä. Tikkuja löydät monissa eri muodoissa ja malleissa sekä erikoisuutena valotikut. Valitse ajankohtaan soveltuvat cocktailtikut ystävänpäiväksi tai Halloweeniksi.

Tutustu myös jäätelö- ja annoskoristeisiin.

Tuotteita ei löytynyt.