Valittu määrä ylitti varastosaldon

Baari ja keittiö

Ladataan...
Baari ja keittiö

Tuotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita ammattilaistuotteita, jotka sopivat myös kotikokeille ja haluamme muistuttaa, että myös kuluttajat voivat tilata verkkokauppamme tuotteita!

Laadukkaat tarvikkeet ammattilaiskeittiön ja baarin tarpeisiin löydät verkkokaupastamme. Oikeanlaisilla välineillä työnteko on sujuvampaa. Valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaiset välineet, koristeet, koneet ja rahankäsittelyn tuotteet käyttöösi. Tilojen ja välineiden ylläpitoon on hyvä hankkia myös asianmukaiset siivous- ja hygieniatarvikkeet.

Baaritiskin takana on hyvä olla käden ulottuvilla ainakin alkoholimitat sekä muut baaritarvikkeet, kuten shakerit ja erilaiset pullonavaajat. Juomien tarjoiluun boolimaljat ja -jäähdyttäjät ovat hyvä valinta esimerkiksi juhliin - ne ovat kauniita ja juoma on helposti asiakkaan saatavilla. Tarjoiluun sopivat myös cocktailtikut ja drinkeistä teet entistä houkuttelevempia drinkkitikuilla ja -pilleillä.

Keittiössä laadukkaat veitset, leikkuulaudat ja paistinpannut helpottavat ja nopeuttavat työtä. Tarkasti mitoitetut GN-astiat ovat hyvä valinta keittiöön niiden kestävyyden kannalta. Lisäksi ne ovat helppo puhdistaa ja säilöä. Annoksille viimeisen silauksen saat tyylikkäillä koristeilla!

Tuotteita ei löytynyt.