Valittu määrä ylitti varastosaldon

Juoma-annostelijat

Ladataan...
Juoma-annostelijat

Tuotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita ammattilaistuotteita, jotka sopivat myös kotikokeille ja haluamme muistuttaa, että myös kuluttajat voivat tilata verkkokauppamme tuotteita!

Juoma-annostelija helpottaa tarjoilua sekä ehostaa näyttävää kattausta. Annostelijoiden avulla jokainen voi valita itse juomiensa määrän ja käydä hakemassa niin monta annosta juomaa kuin haluaa. Tämä helpottaa tarjoilijan työtä ja luo rentoa tunnelmaa ruokailun pariin. Lisäksi juoma-annostelijat auttavat hygienian ylläpidossa. Katso myös korona-ajan tuotteet annosteluun ja suojaamiseen.

Juoma-annostelijoiden avulla on mahdollista pitää kylmyyttä vaativa juoma kylmänä. Esimerkiksi maitoannostelija sisältää kylmävaraajan maidon kylmänä pitämiseen. Mehuannostelija taas sisältää teräsputken, jonne voi laittaa jääpaloja tai jäämurskaa.

Valikoimastamme löydät juoma-annostelijoiden lisäksi niiden lisävarusteet, kuten hanat, tiivisteet ja tippa-alustat. Meiltä löytyy esimerkiksi kahviannostelijan hana. Katso myös kaatimet ja termosastiat. Tilaa juoma-annostelijat kotiin tai töihin helposti ja nopeasti verkkokaupasta!

Tuotteita ei löytynyt.