Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Tuotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita ammattilaistuotteita, jotka sopivat myös kotikokeille ja haluamme muistuttaa, että myös kuluttajat voivat tilata verkkokauppamme tuotteita!

Laadukas valikoima veitsiä niin baarien ja keittiöiden ammattilaisten kuin kotikokkien käyttöön. Veitsi on ehdottomasti yksi käytetyin keittiöiden työväline ja eri veitsien avulla paloittelet, leikkaat ja siivutat kaikki raaka-aineet helposti. Laadukkaat keittiöveitset helpottavat ja nopeuttavat keittiötyöskentelyä.

Valikoimastamme löydät huippulaadukkaat japanilaiset Mac-veitset, järkevänhintaiset ja laadukkaat Victorinox-veitsisetit, yleisveitset, tomaattiveitset, kuorimaveitset, leipäveitset, kokkiveitset, fileointiveitset ja juuresveitset. Valikoimassamme on myös kestosuosikki, Erä-lehden (2004) ja Kuningaskuluttajan (2012) valitsema testivoittaja, Victorinoxin fileointiveitsi.

Löydät meiltä myös muut tuotteet, kuten mandoliinit, tomaatinkannanpoistajat ja kuorijat. Tutustu kankaisiin veitsilaukkuihin veitsien säilytykseen sekä timanttiteroitinpuikkoihin veitsien teroittamiseen. Valikoimastamme tilaat myös laadukkaat leikkuulaudat!

Tuotteita ei löytynyt.