Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...
Liitutaulut

Luovuutta ja selkeyttä mainontaan a-telineillä ja liitutauluilla

Liitutaulu on persoonallinen ja luova mainosväline, jolla voit tuoda esille ideasi helposti ja näyttävästi. Liitutaulut mahdollistavat luovan ja selkeän mainostamisen, ja niitä on helppo puhdistaa sekä päivittää eriväristen liitutussien avulla. Liitutauluilla varustetulla A-telineessä on kaksi kätevää kirjoituspuolta, mikä lisää niiden monipuolisuutta. Nämä liitutaulut ovat kokoontaitettavia, joten ne vievät vain vähän tilaa varastoidessa.

Monipuolinen valikoima liitutauluja

Tarjoamme liitutauluja eri kokoisina ja erivärisillä kehyksillä. Iso liitutaulu on erinomainen valinta ravintolan, kahvilan tai baarin ruoka- tai juomalistalle. Monen väriset liitutussit elävöittävät ja havainnollistavat menua. Lisäksi meiltä löydät liitutaulujen telineet, jotka tekevät käytöstä entistä helpompaa ja tyylikkäämpää.

Ilmoittamiseen ja esillepanoon

Tutustu myös katumyyjiin, jotka sopivat erinomaisesti ilmoittamiseen, sekä menutelineisiin, jotka ovat täydellisiä ruokalistojen esittelyyn. Löydä juuri sinulle sopivat liitutaulut ja telineet ja tuo luovuus ja selkeys mainontaasi!

Tuotteita ei löytynyt.