Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. / Kirjallisuus / Kirjat / Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen

Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen

Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen

33,91 € (ALV0) 37,30 € (ALV 24%)

Sisältö: Jouni Ahonen, Topi Koskinen, Tomas Romero. Kustantaja: Restamark Oy, 2009. Vuoden 2011 painos. ISBN: 978-951-9185-61-3. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Ravintolatoiminnan aloittaminen vaatii perusteellista suunnittelutyötä. Johdonmukaisin menetelmä sen toteuttamiseksi on laatia liiketoimintasuunnitelma. Tämän oppaan tarkoitus on auttaa tässä laadintatyössä. Opas on tarkoitettu ravintola-alan yrittäjän sekä alaa opiskelevan tarpeisiin.

Määrä