Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. / Lomarengas Shop on nyt Restamarkissa!

Lomarengas Shop on nyt Restamarkissa!

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n omistama myyntiyhtiö Restamark Oy toivottaa sinut Lomarenkaan verkostoyrittäjänä tervetulleeksi uuteen Lomarengas Shopiin! Yhteistyömme on alkanut kesäkuussa 2022 ja olemme tänne kauppaan tuoneet sinulle kirjautumistunnuksiesi syöttämisen jälkeen valikoiman, joka on edullinen ja laadukas. Olethan saanut kirjautumislinkin? Jos et ole saanut kirjautumisohjeita, ota yhteyttä Restamarkiin joko sähköpostilla tai soittamalla (09) 6220 2024.

Jos sinulle on jo luotu tunnus, voit luoda itsellesi salasanan myös tästä

Jos olet yrittäjä, ilmoita ehdottomasti perustietojasi syöttäessäsi myös y-tunnuksesi. Valitse maksutavaksi Laskutus - se auttaa meitä tilausta käsitellessämme tekemään vielä siihen muutoksia jos tarvitaan. Verkkomaksuna voit toki maksaa myös, mutta laskutusasiakas olet Lomarengas-yhteistyömme mukaisesti automaattisesti.

Tervetuloa uuteen Lomarengas Shopiin! Jos haluat asioida kanssamme puhelimitse tai sähköpostilla, sekin käy. Palvelemme sinua arkisin 08:30 - 16:00 puhelinnumerossa (09) 6220 2020 tai sähköposteitse myynti@restamark.fi.

Olet myös tervetullut käymään myymälässämme Helsingin Punavuoressa, Merimiehenkatu 29, 00150 Helsinki.

Toimitamme kaikki tilaukset varastostamme Punavuoresta ja käytämme kaikille yritysasiakkaillemme toimitustapoina perilletoimitusta joko Postin tai Matkahuollon yritysrahtina.