Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. / Tule meille töihin!

Yritys

Tule meille töihin!

Restamark on Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n omistama myyntiyhtiö. Restamark tuo maahan baari-, ravintola- ja hotellitarvikkeita, ja on vuodesta 1942 alkaen toiminut toimialan ammattikirjallisuuden kustantajana. Nyt etsimme joukkoomme myyntineuvottelijaa!

TULE MEILLE TÖIHIN!! Etsimme myyntitiimiimme myyntihenkistä ja iloista myyntineuvottelijaa, joka ei pelkää tarttua luuriin ja soittaa uusasiakashankinnan merkeissä yrittäjille, markkinoiden sekä MaRan jäsenyyttä että Restamarkin tuotteita. Lisäksi pidät asiakaspalvelusta sekä mukavien asiakkaidemme kohtaamisista. Olet valmis viettämään aikaa puhelimessa ja nautit haasteista. Toivomme, että tulet ymmärretyksi myös englannin kielellä, omaat tietotekniset perusvalmiudet ja viihdyt ajoittain hektisessäkin avokonttoriympäristössä. Lisäksi olet valmis tarttumaan tehtävään kuin tehtävään.

Tarjoamme sinulle varman ja luotettavan työpaikan, hyvät henkilöstöedut, työn matkailu- ja ravintola-alan edunvalvonnan aitiopaikalla sekä kivat työtoverit.

Laita meille yhteenveto itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen jorma.vaharautio@mara.fi niin olemme sinuun yhteydessä! Hakuaika päättyy 9.9.2022.